Saltar al contenido

EXPOSICIÓ D’ORIOL GARCIA QUERA, DEL 6 AL 15 DE SETEMBRE AL COL.LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA

septiembre 5, 2013

traços d_'història_2baixa

 

Oriol Garcia i Quera (Barcelona, agost de 1967) és un dibuixant, autor especialitzat en còmic històric, particularment de personatges i episodis de la història de Catalunya. Comença a publicar el 1987 a la revista Cavall Fort i des de 1989 és professor a l’Escola de Còmic Joso. Entre les seves primeres obres com a autor d’historietes destaquen: L’Exèrcit Errant (1993), Gorja Mortal (1994), L’Amenaça Sarraïna (1995) i Revenja (1996)

L’any 2003 publica Rocaguinarda obra amb la qual  l’autor es guardonat amb el Premi Crítica Serra d’Or de Literatura Infantil i Juvenil del 2004.

L’àlbum Barcelona 1714: L’Onze de setembre (Casals, 2002) és l’inici d’una nova sèrie de còmics històrics. La col·lecció continua amb Corpus 1640: La revolta dels segadors (Casals, 2004); Guifré 897: L’origen de la nació (Casals, 2006), Pallars 1487: El darrer comtat (Casals, 2008) i Mallorca 1229: Jaume el Conqueridor (Casals, 2010).

Ara, amb motiu de la setmana del llibre en català i produïda per FICOMIC, tindrem l’ocasió de gaudir d’una exposició antològica de l’obra del nostre professor. La mostra portarà per títol  “TRAÇOS D’HISTÒRIA” i és una bona manera de definir l’obra d’Oriol.  La mostra tindrà lloc a la primera planta del edifici del col.legi d´arquitectes de Catalunya.

esgrafiats_2_p

L’exposició -que constarà d’originals i reproduccions disposats en 14 metres quadrats- es divideix en tres etapes històriques:

-Els orígens, prehistòria i antiguitat
-Quan era rica i plena
-Defensors de la terra

La inauguració tindrà lloc el divendres a les 7 de la tarda, coincidint amb el començament de la setmana del llibre en català

EXPOSICIÓ D’ORIOL GARCIA QUERA, DEL 6 AL 15 DE SETEMBRE, AL COL.LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA ( A LA AVGDA DE LA CATEDRAL).

No comments yet

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: